flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/895/23

29 березня 2023, 11:22

СПРАВА № 200/895/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Козочкін Володимир Вікторович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про зобов'язання вчинити дії щодо перерахунку пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Ушенко С.В., ухвала  про відкриття провадження  від  27 березня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву Козочкіна Володимира Вікторовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про визнання бездіяльності протиправною та зобов’язання вчинити дії щодо перерахунку і виплати пенсії та відкрити провадження в адміністративній справі № 200/895/23.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).  

Встановити відповідачу п’ятнадцятиденний строк для подання до суду відзиву на позовну заяву з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Неподання суб’єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Витребувати у Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області належним чином засвідчені копії пенсійної справи позивача та документів, які стали підставою для відмови Козочкіну Володимиру Вікторовичу у перерахунку пенсії.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів можуть бути подані ними в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд” з обов’язковим їх підписанням кваліфікованим електронним цифровим підписом.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

Інформацію щодо роботи суду можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею, крім випадків відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.    

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.