flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/12412/21

05 квітня 2023, 10:12

СПРАВА № 200/12412/21

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління Національної поліції в Донецькій області

 

Відповідач:

Лавріненко Артем Віталійович

 

Суть справи:

про стягнення вартості предметів однострою особистого користування на суму 4304,80 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Бабаш Г.П., ухвала  про поновлення строку пред’явлення виконавчого листа до виконання  від  29 березня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Заяву Головного управління Національної поліції в Донецькій області про поновлення строку пред’явлення виконавчого листа до виконання у справі №200/12412/21 – задовольнити.

Визнати причини пропуску строку для пред’явлення виконавчого листа поважними та поновити строк для пред'явлення виконавчого листа до виконання в адміністративній справі № 200/12412/21.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.