flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/3124/22

05 квітня 2023, 10:15

СПРАВА № 200/3124/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Купченко Тетяна Іванівна

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Стойка В.В., ухвала  про залишення позову без розгляду  від  29 березня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Адміністративний позов Купченко Тетяни Іванівни (м. Макіївка, в Токарева, б. 21, кв. 32, ІПН 2954707904) до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (м. Слов’янськ, пл. Соборна, 59, ЄДППОУ 13486010) про визнання протиправними дій,   зобов’язання вчинити певні дії, -   залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів, а на ухвалу суду - протягом п’ятнадцяти днів з дня його (її) проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.                

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.