flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/1467/23

20 квітня 2023, 12:31

СПРАВА № 200/1467/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Кучерявенко Сергій Борисович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання бездіяльності протиправною та зобов’язання вчинити дії щодо призначення пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Загацька Т.В., ухвала  залишення позовної заяви без руху  від  06 квітня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Позовну заяву Кучерявенка Сергія Борисовича (РНОКПП 2256414537, 84303, Донецька обдасть, м. Краматорськ, вул. Волговська, будинок 126) до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (адреса: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, площа Соборна, будинок 3, код ЄДРПОУ 13486010) про визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії залишити без руху.

Встановити позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви - десять днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Недоліки необхідно усунути шляхом надання до суду обґрунтованого клопотання про поновлення строку на звернення до адміністративного суду разом з відповідними доказами.

Роз’яснити позивачу, що у разі усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до адміністративного суду та приймається до розгляду. Якщо позивач не усуне недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк, така позовна заява повертається позивачеві.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає. 

 

 

 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.