flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/13698/21

02 травня 2023, 16:08

СПРАВА № 200/13698/21

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Бондаренко Катерина Яківна

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві

 

Суть справи:

про зобов'язання вчинити дії щодо поновлення нарахування та виплати пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Зінченко О.В., ухвала  про залишення позовної заяви без руху  від  27 квітня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Позовну заяву Бондаренко Катерини Яківни до Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії, - залишити без руху.

 

Встановити особі, яка звернулася із позовною заявою, десятиденний строк від дня вручення копії цієї ухвали для усунення недоліків позовної заяви, шляхом надання належним чином нового договору про надання правової допомоги Бондаренко Катерині Яківні або письмове підтвердження адвоката про його укладення та чинність наданого ордеру суду.

 

Роз’яснити позивачеві, що при невиконанні вимог даної ухвали, зазначена позовна заява буде повернута.

 

Повернення позовної заяви не позбавляє позивача права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленого законом.

 

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

 

Ухвала постановлена та підписана 27 квітня 2023 року.      

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.