flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/6932/20-а

11 травня 2023, 17:33

СПРАВА № 200/6932/20-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Донецькій області

 

Відповідач:

Дочірне підприємство "Агрофірма "Шахтар" Орендного підприємства "Шахта ім. О.Ф. Засядька"

 

Суть справи:

про стягнення суми неповернутих коштів у розмірі 215552,57 грн



Донецький окружний адміністративний суд (суддя Михайлик А.С., ухвала     про заміну сторони виконавчого провадження    від  10 травня 2023 року)



У Х В А Л И В:

 

 Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони виконавчого провадження, - задовольнити.

 

Замінити стягувача виконавчого провадження з Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області на Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

 

Ухвала може бути оскаржена. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

    

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.