flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/1891/23

11 травня 2023, 17:35

СПРАВА №  200/1891/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Лапін Ігор Олександрович

 

Відповідач:

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів

 

Суть справи:

про визнання рішення та наказу протиправним, зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Загацька Т.В., ухвала  передачу справи до іншого суду  від   09 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

 

Передати матеріали адміністративної справи №200/1891/23 за позовом Лапіна Ігоря Олександровича до Відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження, Донецької обласної прокуратури про визнання протиправним та скасування рішення, визнання протиправним та скасування наказу та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, за підсудністю до Київського окружного адміністративного суду.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили у строк та у порядку визначеному статтею 256 КАС України, і може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга подається безпосередньо до Першого апеляційного адміністративного суду у паперовому вигляді або через електронний кабінет (https://id.court.gov.ua/) у підсистемі “Електронний суд”.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.