flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа №200/18768/21 

11 травня 2023, 17:35

 

Україна

  Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

 

 

 

           08 травня 2023 року                                                        Справа №200/18768/21 

 

 

 

  Суддя Донецького окружного адміністративного суду Мозговая Н.А., розглянувши заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про відстрочення виконання рішення суду у справі за позовом Аксьонова Олександра Володимировича до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про визнання дій протиправними та зобов’язання вчинити певні дії,-

 

                                               В С Т А Н О В И В:

06 квітня 2023 року представник Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області звернувся до суду із заявою про відстрочення виконання рішення суду до 30 квітня 2023 року.

Відповідно до ч.2 ст. 378 Кодексу адміністративного судочинства України заява про встановлення або зміну способу або порядку виконання, відстрочення чи розстрочення виконання судового рішення розглядається у десятиденний строк з дня її надходження у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

На момент надходження заяви суддя перебувала у відпустці. Зважаючи на вихід судді з відпустки 08.05.2023, вирішення питання щодо призначення заяви до розгляду  здійснюється у розумний строк  після виникнення можливості для цього.

 З урахуванням викладеного, заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про відстрочення виконання рішення суду в адміністративній справі слід призначити до судового розгляду.

Керуючись статтями  248,  253,  378 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

 

                                         У Х В А Л И В:

Призначити розгляд заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про відстрочення виконання рішення суду в адміністративній справі №200/18768/21 до судового розгляду на 17 травня 2023 року об 11год. 45 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1, про що повідомити сторін.

ЯВКА СТОРІН ДО СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ НЕ Є ОБОВ'ЯЗКОВОЮ.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів можуть бути подані ними в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.      

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).      

 

 

           Суддя                                                                                 Н.А. Мозговая