flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/1776/23

11 травня 2023, 17:38

СПРАВА № 200/1776/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Стоюшко Володимир Анатолійович

 

Відповідач:

Міністерство юстиції України

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання виключити з бази даних інформацію

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Стойка В.В., ухвала      про залишення позовної заяви без руху        від  01 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Позовну заяву Стоюшка Володимира Анатолійовича (РНОКПП 2854020473, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Радужна, 16-7) до Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України про визнання протиправною бездіяльності, зобов’язання вчинити певні дії, - залишити без руху.

Позивачеві усунути недоліки позовної заяви протягом десяти   днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху, а саме: визначити коло відповідачів у відповідності до позовних вимог.

Недоліки необхідно усунути шляхом надання до Донецького окружного адміністративного суду копії позовної заяви та додатків до неї для відповідача.

Роз`яснити позивачеві, що в разі, якщо він не усуне недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк, позовна заява буде йому повернута.

Копію ухвали направити позивачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.                                            

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.