flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/4844/22

11 травня 2023, 17:14

СПРАВА №  200/4844/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління ДПС у Вінницькій області

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю "КБ ПОСТАЧ"

 

Суть справи:

про підтвердження обгрунтованості адміністративного арешту майна та   зупинення видаткових операцій на розрахункових рахунках у банках

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Голошивець І.О., ухвала  рішення            від   05 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Адміністративний позов Головного управління ДПС у Вінницькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю “КБ ПОСТАЧ” про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна боржника та зупинення видаткових операцій на розрахункових рахунках у банках - задовольнити.

 Визнати обґрунтованим рішення Головного управління ДПС у Вінницькій області   від 03.12.2021 року про застосування адміністративного арешту майна Товариства з обмеженою відповідальністю “КБ ПОСТАЧ”.

 Зупинити видаткові операції платника податків Товариства з обмеженою відповідальністю “КБ ПОСТАЧ”  на розрахункових рахунках у банках.

 Повний текст рішення виготовлено та підписано 05 травня 2023 року.

 Апеляційна скарга подається до Першого апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

 Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

 У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.    

 

 Суддя                                                                                       І.О. Голошивець          

       

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  11.05.23