flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/1121/17-а

23 травня 2023, 08:36

СПРАВА № 805/1121/17-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Маріуполя

 

Відповідач:

Приватний вищий навчальний заклад "Донецький інститут соціальної освіти"

 

Суть справи:

про стягнення суми заборгованості з фінансування різниці між сумою пенсії, призначеної відповідно до ЗУ "Про наукову та науково-технічну діяльність" і сумою пенсії, обчисленою відповідно до ін.законодавчих актів у сумі 184,10 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Бабаш Г.П., ухвала  про видачу дублікату виконавчого листа, поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого листа  від  18 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області - задовольнити.

 

Поновити Головному управлінню Пенсійного фонду України в Донецькій області строк для пред`явлення виконавчого листа, виданого Донецьким окружним адміністративним судом у справі № 805/1121/17-а про стягнення суму заборгованості з фінансування різниці між сумою пенсії, призначеної відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність”, і сумою пенсії, обчисленої відповідно до інших законодавчих актів, за період січень 2017 року в розмірі 184 (сто вісімдесят чотири) грн. 10 коп. з Приватного вищого навчального закладу “Донецький інститут соціальної освіти” (код ЄДРПОУ 24153961) до виконання, строком на три місяці з дня набрання даною ухвалою законної сили.

 

Видати дублікат виконавчого листа у справі № 805/1121/17-а про стягнення суму заборгованості з фінансування різниці між сумою пенсії, призначеної відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність”, і сумою пенсії, обчисленої відповідно до інших законодавчих актів, за період січень 2017 року в розмірі 184 (сто вісімдесят чотири) грн. 10 коп. з Приватного вищого навчального закладу “Донецький інститут соціальної освіти” (код ЄДРПОУ 24153961).

 

Ухвала може бути оскаржена. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга подається до Першого   апеляційного адміністративного суду.  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.