flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2136/23

01 червня 2023, 11:32

СПРАВА № 200/2136/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Департамент патрульної поліції

 

Відповідач:

Родін Сергій Вікторович

 

Суть справи:

про стягнення вартості предметів однострою особистого користування

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Крилова М.М., ухвала  про відкриття спрощеного провадження  від  24 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду.

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Департаменту патрульної поліції до фізичної особи Родіна Сергія Вікторовича про стягнення вартості предметів однострою особистого користування.

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи (у письмовому провадженні).

Витребувати у відповідача докази відшкодування вартості предметів однострою особистого користування, строк експлуатації яких не закінчився у розмірі 3302,45 грн.

Сканкопії оригіналів вказаних доказів направити на електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua або через електронний кабінет в системі “Електронний Суд” до 08.06.2023 року.

Повідомити сторони про можливість реєстрації в системі Електронний суд для отримання процесуальних документів в електронному вигляді, для чого потрібно:

- зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua;

- подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.      

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).        

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.