flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2033/23

01 червня 2023, 11:36

СПРАВА № 200/2033/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Департамент патрульної поліції

 

Відповідач:

Боченков Дмитро Васильович

 

Суть справи:

про стягнення надмірно виплаченого грошового забезпечення за час відсутності на службі без поважних причин

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  29 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву. Відкрити провадження в адміністративній справі та призначити розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання на 20 червня 2023 року о 14 год 35 хв в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, буд.4.

Явка учасників справи (їх представників) в судове засідання не визнана обов’язковою.

Відповідачу в строк десяти днів з дня отримання цієї ухвали надіслати копію відзиву та доданих до нього документів усім учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду з відповідними доказами.

Зобов’язати Департамент патрульної поліції надати суду у строк до 12 червня 2023 року:

наказ про призначення на службу Боченкова Дмитра Васильович,

матеріали службового розслідування, за результатом розгляду якого застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення;

докази отримання відповідачем наказу про звільнення та докази ознайомлення відповідача із матеріалами службового розслідування,

наказ про припинення виплати грошового забезпечення Боченкову Дмитру Васильовичу,

докази виплати грошового забезпечення відповідачу за спірний період (в т.ч. при звільненні),

докази нарахування грошового забезпечення відповідачу за спірний період (в т.ч. при звільненні),

крім того надати пояснення та зазначити в чому саме виражена недобросовісність набуття відповідачем отриманого грошового забезпечення за спірний період.

Відповідь надіслати на адресу суду: 49044, м.Дніпро, вул.Шевченка, 37 або електронну адресу суду inbox@adm.dn.court.gov.ua.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.