flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2120/23

01 червня 2023, 11:45

СПРАВА № 200/2120/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Відповідач:

Відокремлений  підрозділ "Технічний контроль якості вугілля" Державного підприємства "Селидіввугілля"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій на суму 1688084, 98 грн

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Аляб'єв І.Г., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  25 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області до Відокремленого підрозділу “Технічний контроль якості вугілля” Державного підприємства “Селидіввугілля” про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій та відкрити провадження в адміністративній справі №200/2120/23.

Справу розглянути суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Здійснювати повідомлення Відокремленого підрозділу “Технічний контроль якості вугілля” Державного підприємства “Селидіввугілля” в суд в якості відповідача через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

У разі заперечення проти позову запропонувати відповідачу у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали подати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам, встановленим частиною другою та частиною четвертою статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України. Копія відзиву та доданих до нього документів повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

У разі подання відповідачем відзиву на позовну заяву, запропонувати позивачу у дводенний строк з дня отримання відзиву на позовну заяву подати відповідь на відзив, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною другою-четвертою статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України.

Звернути увагу учасників справи, що заяви по суті справи (відзив на позовну заяву, відповідь на відзив, заперечення щодо відповіді позивача на відзив, пояснення) повинні відповідати вимогам ст.ст.162 - 165 КАС України, які також регулюють порядок їх подання до суду та надіслання іншим учасникам справи.

Звернути увагу учасників справи на те, що на період дії воєнного стану, введеного в Україні з 24.02.2022 Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, що затверджений Законом України “Про затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні”, згідно з рекомендаціями Ради суддів України від 02.03.2022 (про те, що в умовах воєнного стану режим роботи кожного суду визначається окремо) та наказом голови Донецького окружного адміністративного суду від 26.02.2022 №14/1-г “Про запровадження особливого режиму роботи Донецького окружного адміністративного суду у вигляді дистанційної роботи”, режим роботи суду передбачає направлення учасниками справи всіх процесуальних документів до суду через їх особистий кабінет в підсистемі “Електронний суд”, а в разі неможливості користування вказаною підсистемою – на офіційну електронну адресу суду inbox@adm.dn.court.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає, крім випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.