flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/2018/23

01 червня 2023, 11:45

СПРАВА № 200/2018/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Департамент патрульної поліції

 

Відповідач:

Крутикова Ганна Миколаївна

 

Суть справи:

про стягнення надмірно виплаченого грошового забезпечення за час відсутності на службі без поважних причин

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Дмитрієв  В.С., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  23 травня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі №200/2018/23.

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Здійснити повідомлення відповідача про розгляд справи відповідно до положень ст. 130 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідач у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали може подати відзив на позовну заяву. У разі подання відзиву, його копія та додані до нього документи мають бути надіслані (надані) до суду та позивачу одночасно.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки         http://court.gov.ua/).

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.