flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/3509/23

21 липня 2023, 08:39

СПРАВА № 200/3509/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Донецьке обласне відділення Фонду соціального захисту ociб з інвалідністю

 

Відповідач:

Комунальне комерційне підприємство "Маріупольтепломережа"

 

Суть справи:

про стягнення коштів до державного бюджету  391197,77 грн

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Лазарєв В.В., ухвала  про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі  від  17 липня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю до   комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради “МАРІУПОЛЬТЕПЛОМЕРЕЖА” про стягнення заборгованості.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження суддею одноособово, без виклику осіб.

Зобов’язати позивача в п'ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали надати до Донецького окружного адміністративного суду:

- всі матеріали на підставі яких складено розрахунок сум адміністративно-господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв’язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю, в тому числі дані Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та Централізованого банку даних з проблем інвалідності;

- докази надсилання відповідачу розрахунку сум адміністративно-господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв’язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю;

- докази здійснення відповідачем господарської діяльності у 2022 році.

Зобов’язати відповідача в п'ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали надати до Донецького окружного адміністративного суду надати:

- докази здійснення заходів із забезпечення певної кількості робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю у 2022 році.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджуютьнадіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3, 4 статті 162 КАС України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п’яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач - заперечення протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені частинами другою - четвертою статті 162 КАС України.

Відповідно до статті 94 Кодексу адміністративного судочинства України, письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідчених копіях.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається за наступною сторінкою в мережі Інтернет http://adm.dn.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.     

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.