flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/9742/13-а

25 липня 2023, 08:42

СПРАВА № 805/9742/13-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Маріуполя Донецької області

 

Відповідач:

Маріупольське виробниче підприємство "Азовреле" Українського товариства глухих

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Бабаш Г.П., ухвала  про видачу дублікату виконавчого листа, поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання  від  21 липня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області - задовольнити.

Поновити Головному управлінню Пенсійного фонду України в Донецькій області пропущений строк пред’явлення виконавчого листа до примусового виконання по справі № 805/9742/13-а щодо стягнення заборгованості з покриття фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах у розмірі 2 471 (дві тисячі чотириста сімдесят одна) грн 13 коп з Маріупольського виробничого підприємства “АЗОВРЕЛЕ” Українського товариства глухих.

Видати дублікат виконавчого листа по справі № 805/9742/13-а щодо стягнення заборгованості з покриття фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах у розмірі 2 471 (дві тисячі чотириста сімдесят одна) грн 13 коп з Маріупольського виробничого підприємства “АЗОВРЕЛЕ” Українського товариства глухих.

Ухвала може бути оскаржена. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга подається до Першого     апеляційного адміністративного суду.  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.