flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/1143/22

16 серпня 2023, 14:29

СПРАВА № 200/1143/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Щелко Владислав  Валерійович

 

Відповідач:

Головне управління Національної поліції в Донецькій області

 

Суть справи:

про скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення грошових виплат за час вимушеного прогулу

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Крилова М.М., ухвала    від  10 серпня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Відкласти підготовче засідання в адміністративній справі 200/1143/22 на 07 вересня 2023 року о 16 год. 00 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов`янськ, вул. Добровольського, 1, про що повідомити сторін.

Визнати явку позивача у підготовчому засідання обов’язковою.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами у справі або про розгляд справи в режимі відеоконфернеції.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів можуть бути подані ними в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).      

 

 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.