flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 2а/0570/5924/2011

31 серпня 2023, 14:34

СПРАВА № 2а/0570/5924/2011

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Ясинуватське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області

 

Відповідач:

Державне підприємство Пересувна механізована колона № 256

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій

про розгляд заяви про видачу дубліката виконавчого листа

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про заміну сторони виконавчого провадження  від  31 серпня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони виконавчого провадження – задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому листі №2а/0570/5924/2011 на його правонаступника – Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (ідентифікаційний код 13486010, 84122, Донецька обл., м. Слов`янськ, пл. Соборна, буд. 3).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Першого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складання її повного тексту.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала набирає законної сили у строк та у порядку визначеному статтею 256 КАС України, і може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга подається безпосередньо до Першого апеляційного адміністративного суду у паперовому вигляді або через електронний кабінет (https://id.court.gov.ua/) у підсистемі “Електронний суд”.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.