flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/4540/23

23 серпня 2023, 14:39

СПРАВА № 200/4540/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Доманська Вікторія Володимирівна

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання призначити пенсію за віком

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  22 серпня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Відкрити провадження у справі. Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Зобов’язати   Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області   у строк до 31 серпня 2023 року надати суду заяву про призначення пенсії, розрахунок стажу, індивідуальні відомості про застраховану особу позивача (довідка форми ОК-5).

Зобов’язати Доманську Вікторію Володимирівну області   у строк до 31 серпня 2023 року надати суду пояснення стосовно наявного/достатнього стажу для призначення пенсії, в т.ч. зазначити кількість страхового та пільгового стажу, періоди роботи з вказівкою місця роботи та належності цього періоду до страхового та/або пільгового стажу.

Відповідь надіслати на адресу суду: м.Слов’янськ, вул.Добровольського 1   або через електронний кабінет підсистеми “Електронний суд”.

Відповідачу в строк десяти днів з дня отримання цієї ухвали надіслати копію відзиву та доданих до нього документів усім учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду з відповідними доказами.

Роз’яснити сторонам право на подання заперечень проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи протягом трьох днів, з дня отримання цієї ухвали.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за сторінкою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://court.gov.ua/fair/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає.

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.