flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/506/17-а

24 серпня 2023, 14:40

СПРАВА № 805/506/17-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Маріупольська об"єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Донецькій області 

 

Відповідач:

Фізична особа-підприємець Тумарі Олег Васильович

 

Суть справи:

стягнення податкового боргу у сумі 59413,91 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала    від  21 серпня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду адміністративну справу.

Призначити розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Запропонувати відповідачу надати суду протягом п`ятнадцяти днів після отримання даної ухвали відзив на позовну заяву та докази на підтвердження зазначеного у відзиві.

Зобов’язати Маріупольську об`єднану державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Донецької області надати суду у строк до 31 серпня 2023 року інтегровану картку платника податків – відповідача, що стосується орендної плати з фізичних осіб.

Документи надавати за адресою: 84122, Донецька область, м.Слов'янськ, вул.Добровольського 1 або через підсистему “Електронний суд”.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в України за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності в порядку та строки, визначені статтями 295, 297 КАС України.

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.