flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/15074/21

16 серпня 2023, 14:40

СПРАВА № 200/15074/21

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Корнієнко Ірина Павлівна

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та скасування рішення №249 від 18.08.2021 року, зобов'язання перерахувати та виплатити пенсію на підставі довідки

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Бєломєстнов О.Ю., ухвала    від  15 серпня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Поновити провадження у справі за позовом Корнієнко Ірини Павлівни до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії.

 

Зобов'язати позивача надати суду у строк - 10 днів з дня отримання даної ухвали письмові пояснення щодо подання (або неподання) до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області нової довідки Південно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України про розмір грошового забезпечення з включенням до неї такої складової, як індексація грошового забезпечення, виплачена станом на 05 березня 2019 року за прирівненою посадою молодший інспектор 1 кат. відділу режиму та охорони Артемівського слідчого ізолятору № 6 (на виконання рішення Донецького окружного адміністративного суду від 28.02.2023 року по справі №200/16767/21).

 

Зобов'язати Південно-східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України (ЄДРПОУ: 40867332, місцезнаходження: м. Дніпро, вул. Короленка, 4) надати суду у строк - 10 днів з дня отримання даної ухвали відомості про стан виконання рішення Донецького окружного адміністративного суду від 28.02.2023 року по справі №200/16767/21 щодо зобов'язання внести зміни до довідки № 3/390 від 19.07.2021 року про розмір грошового забезпечення   Корнієнко Ірини Павлівни шляхом виготовлення довідки про розмір грошового забезпечення з включенням до неї такої складової, як індексація грошового забезпечення, виплачена станом на 05 березня 2019 року за прирівненою посадою молодший інспектор 1 кат. відділу режиму та охорони Артемівського слідчого ізолятору № 6. Також надати копію зміненої на виконання вказаного рішення суду довідки.

 

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані ними на електронну пошту суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua) або через особистий кабінет в системі "Електронний суд".

 

Направлення цієї ухвали та інформування учасників справи про її прийняття здійснювати за відомими суду електронними адресами, засобами телефонного зв'язку, а за їх відсутності - шляхом розміщення на офіційному веб-порталі суду.

 

Ухвала складена та підписана 15 снерпня 2023 року.  

 

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.  

 

 

 

                    Суддя                                                                                                                                                                   Бєломєстнов О.Ю.

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.