flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/1143/22

13 вересня 2023, 09:16

СПРАВА № 200/1143/22

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Щелко Владислав  Валерійович

 

Відповідач:

Головне управління Національної поліції в Донецькій області

 

Суть справи:

про скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення грошових виплат за час вимушеного прогулу

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Крилова М.М., ухвала  залишення позову без розгляду   від  07 вересня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Позовну заяву Щелко Владислава Валерійовича до Головного управління Національної поліції в Донецькій області про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та стягнення коштів, - залишити без розгляду.

 

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

 

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до Першого апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

 

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).  

 

 

 

 

 

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.