flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/4160/23

06 вересня 2023, 09:16

СПРАВА № 200/4160/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Іваницький Григорій Петрович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про зобов'язання вчинити дії щодо перерахунку та виплати пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  / Рішення  від  04 вересня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Позовні вимоги Іваницького Григорія Петровича до ГУ ПФУ в Донецькій області про визнання протиправними дій, скасування рішення та зобов’язання вчинити певні дії, – задовольнити.

Визнати протиправними дії Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області щодо відмови у перерахунку пенсії Іваницького Григорія Петровича з 01.12.2019, з урахуванням при її обчисленні розмірів щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавки, доплати, підвищення) та премії згідно з довідкою Державної установи "Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по Львівській області" від 16.05.2023 № 6399/Д.

Зобов’язати Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з 01.12.2019 перерахувати та виплатити Іваницькому Григорію Петровичу пенсію на підставі довідки Державної установи "Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по Львівській області" від 16.05.2023 № 6399/Д, з урахуванням при її обчисленні розмірів щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавки, доплати, підвищення) та премії, з урахуванням фактично сплачених сум.

Стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області на користь Іваницького Григорія Петровича понесені витрати зі сплати судового збору у розмірі 1073,60 грн.

Судове рішення складено та підписано 04.09.2023.

Апеляційна скарга подається до Першого апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів, з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.