flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/14112/21

23 вересня 2023, 09:19

СПРАВА № 200/14112/21

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Бурмістрова Альона Володимирівна

 

Відповідач:

Кваліфікаційна комісія Державної служби України з питань геодезії  картографії та кадастру

 

Суть справи:

визнання протиправним та скасування рішення і  наказу, зобов'язання  вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Арестова Л.В., ухвала  про відеконференцію  від  22 вересня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Клопотання представника Державної служби України з питань геодезії, картографії та  кадастру від 21.09.2023 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза  межами приміщення суду – задовольнити. 

Допустити участь представника Державної служби України з питань геодезії,  картографії та кадастру в судовому засіданні, призначеному на 27.09.2023 о 16 год. 00 хв. в  режимі відеоконференції відповідно до Порядку роботи з технічними засобами  відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та  господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду, затвердженого  наказом Державної судової адміністрації України від 23.04.2020 №196. 

Роз`яснити заявникам, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції  необхідно: зайти та авторизуватися в Системі відеоконференц зв`язку за 10 хвилин до часу  судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та  перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи  відеоконференцзв`язку; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в  судовому засіданні. 

Роз`яснити сторонам, що ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі  відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник  справи, який подав відповідну заяву. 

Відеоконференція буде проведена за допомогою системи Easycon, який може бути  встановлений за веб-посиланням https://easycon.com.ua. 

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно використовувати  комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють  передавати аудіосигнал та відеозображення. 

Роз`яснити сторонам, що документи по справі, заяви, клопотання мають бути подані до  суду шляхом направлення їх через підсистему “Електронний суд” або шляхом направлення  їх електронною поштою на офіційну електронну адресу Донецького окружного  адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua). 

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання  суддею.             

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.