flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 560/12011/23

05 жовтня 2023, 14:59

СПРАВА № 560/12011/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Селіванов Сергій Сергійович

 

Відповідач:

Військова частина  А 0693

 

Суть справи:

про зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  про витребування доказів  від  02 жовтня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Повторно витребувати у Селіванова Сергія Сергійовича:

- докази звернення через представника позивача до Військової частин А0693 із адвокатським запитом;

- докази звернення із заявою про виплату одноразової грошової допомоги у зв’язку з встановленням інвалідності чи часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, відповідно до постанови КМУ від 25.12.2013 № 975 “Про затвердження Порядку призначення і виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві”.

Витребувані документи необхідно подати суду у п’ятиденний  строк з дня отримання даної ухвали.

Зобов`язати позивача надати (надіслати) витребувані докази до Донецького окружного адміністративного суду шляхом направлення електронною поштою на офіційну електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua) або шляхом її направлення через підсистему "Електронний суд".

Попередити Селіванова Сергія Сергійовича, що відповідно до п.9 ч.1 ст. 240 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо, зокрема, позивач у визначений судом строк без поважних причин не подав витребувані судом докази, необхідні для вирішення спору.

Повідомити, що веб-адресою сторінки в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, є   ://court.gov.ua/fair/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.