flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/5659/23

20 жовтня 2023, 15:04

СПРАВА № 200/5659/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Харківський національний університет внутрішніх справ

 

Відповідач:

Ликова Аліна Олександрівна

 

Суть справи:

про стягнення витрат, пов'язаних з утриманням особи у вищому навчальному закладі

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Стойка В.В., ухвала  про відкриття спрощеного провадження            від  16 жовтня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву Харківського національного університету внутрішніх справ (21008, м. Вінниця, вулиця Сонячна, 3-А, ЄДРПОУ 08571096) до Ликової Аліни Олександрівни (м. Краматорськ, Донецька обл., вул. Василя Стуса, буд. 51, кв. 116,

РНОКПП 3822302048) про   стягнення коштів   і відкрити провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження суддею одноособово, без проведення судового засідання та повідомлення (виклику) учасників справи.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3, 4 статті 162 КАС України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п’яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач - заперечення протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені частинами другою - четвертою статті 162 КАС України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається за наступною сторінкою в мережі Інтернет http://adm.dn.court.gov.ua

Ухвала про відкриття провадження у справі може бути оскаржена у випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.                                    

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.