flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/6003/23

31 жовтня 2023, 15:10

СПРАВА № 200/6003/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Рибіна Світлана Анатоліївна

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України  у Волинській області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та скасування рішення щодо відмови у призначенні пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  30 жовтня 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі № 200/6003/23. Справа буде розглядатись одноособово суддею в порядку спрощеного позовного провадження, протягом розумного строку, але не більше шестидесяти днів із дня відкриття провадження у справі, без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Витребувати у Головного управління Пенсійного фонду України в Волинській області, наступні докази: пенсійну справу Рибіної Світлани Анатоліївни, (РНОКПП 2457906026); рішення (інший розпорядчий акт) про призначення або відмову у призначенні пенсії позивачу, а також документи, що слугували підставою для його прийняття (якщо таке приймалося); всі інші докази, які стали підставою для допущення спірної бездіяльності, вчинення спірних дій та прийняття рішень.

Встановити відповідачам п'ятнадцятиденний строк  з дня вручення відповідачам даної ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву, який повинен бути складений та поданий за правилами, встановленими  ст. 162 КАС України, або заяви про визнання позову.

У разі подання відзиву на позов до нього необхідно додати: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. Неподання суб’єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Зобов`язати відповідачів надати (надіслати) витребувані докази до Донецького окружного адміністративного суду шляхом направлення електронною поштою на офіційну електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua) або шляхом її направлення через підсистему "Електронний суд".

Зобов`язати   відповідачів надати до суду витребувані докази в п`ятиденний термін з моменту отримання даної ухвали суду.

Повідомити сторонам, що веб-адресою сторінки в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, є  ://court.gov.ua/fair/sud0570. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.