flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/4542/23

08 листопада 2023, 13:22

СПРАВА № 200/4542/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Гриб Микола Дмитрович

 

Відповідач:

Військова частина А 4010

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання провести виплату грошової компенсації за невикористану щорічну основну та додаткову відпустку

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Стойка В.В., ухвала  про витребування доказів  від  06 листопада 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Витребувати з Військової частини 4010 відзив по справі;   пояснення, чи надавався позивачем рапорт про виплату матеріальної   допомоги для вирішення соціально-побутових питань у 2023 році.

Докази надати до 15.11.2023 року.

Також, суд роз’яснює, що відповідно до частини 7 статті 80, частини 2 статті 94 Кодексу адміністративного судочинства України письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали.

Письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії, якщо інше не визначено цим Кодексом. Електронні докази подаються в оригіналі або в електронній копії, засвідченій електронним цифровим підписом, прирівняним до власноручного підпису відповідно до Закону України “Про електронний цифровий підпис” (ч. 2 ст. 94, ч. 2 ст. 99 КАС України)

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.             

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.