flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/5888/23

13 листопада 2023, 13:23

СПРАВА № 200/5888/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві

 

Відповідач:

Фізична особа-підприємець Сорокіна Ольга Олександрівна

 

Суть справи:

про відшкодування вартості відібраних зразків нехарчової продукції та проведення їх експертизи

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Волгіна Н.П., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  13 листопада 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  1. Прийняти до розгляду позовну заяву Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві до Сорокіної Ольги Олександрівни про відшкодування вартості відібраних зразків нехарчової продукції та   проведення їх експертизи (випробування) у сумі 33  631,50 грн та відкрити провадження у справі.
  2. Адміністративна справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом у складі судді Волгіної Н.П. одноособово.
  3. Визначити, що справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи (у письмовому провадженні).
  4. Запропонувати відповідачу надати суду протягом п`ятнадцяти днів після отримання даної ухвали відзив на позовну заяву та докази на підтвердження зазначеного у відзиві; доказ на підтвердження направлення відзиву та доданих до нього документів позивачу.
  5. Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву на позовну заяву для подання до суду відповіді на відзив, доказів на підтвердження направлення відповіді на відзив і доданих до неї документів іншим учасникам справи.
  6. Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання до суду заперечень на відповідь, доказів на підтвердження направлення заперечень і доданих до нього документів іншим учасникам справи.
  7. Роз`яснити відповідачу, що документи по справі мають бути направлені до Донецького окружного адміністративного суду або електронною поштою (підписані електронним цифровим підписом) на електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua), або через підсистему “Електронний суд”, або поштовою кореспонденцією (у паперовій формі) на адресу суду: вул. Добровольського, буд. 1, м. Слов'янськ, Донецька область, 84122.
  8. Роз’яснити учасникам справи, що сторони мають процесуальні права та обов`язки, визначені у ст.ст. 44, 47 Кодексу адміністративного судочинства України.
  9. Ухвала набирає законної сили з дати її підписання та оскарженню не підлягає.
  10. Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).  

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.