flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 380/22492/23

14 листопада 2023, 13:25

СПРАВА № 380/22492/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління ДПС у Львівській області

 

Відповідач:

Бельцан Катерина Василівна

 

Суть справи:

про стягнення податкового боргу

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Циганенко А.І., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  13 листопада 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду.
  2. Відкрити провадження в адміністративній справі на підставі позовної заяви Головного управління ДПС у Львівській області до Бельцан Катерини Василівни про стягнення податкового боргу.
  3. Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).
  4. Відповідачка у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали може подати відзив на позовну заяву та заяву із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження. У разі подання відзиву, його копія та додані до нього документи мають бути надіслані (надані) до суду та позивачу одночасно.

Ухвала постановлена, складена та підписана 13 листопада 2023 року.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки   http://court.gov.ua/).

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.