flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  805/506/17-а

15 листопада 2023, 13:26

СПРАВА №  805/506/17-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Головне управління ДПС у Донецькій області

 

Відповідач:

Фізична особа-підприємець Тумарі Олег Васильович

 

Суть справи:

стягнення податкового боргу у сумі 59413,91 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  рішення            від   14 листопада 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Адміністративний позов Головного управління ДПС України у Донецькій області до Фізичної особи-підприємця Тумарі Олега Васильовича про стягнення податкової заборгованості задовольнити частково.

  Стягнути з Фізичної особи-підприємця Тумарі Олега Васильовича на користь держави заборгованість з орендної плати з фізичних осіб у сумі 2791 (дві тисячі сімсот дев’яносто одна) грн. 63 коп.

В частині стягнення податкового боргу у розмірі 56622,28 грн відмовити.

Рішення може бути оскаржено протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Першого апеляційного адміністративного суду.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  15.11.23