flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/6532/23

20 листопада 2023, 21:55

СПРАВА №  200/6532/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Ніколаєнко Олег Миколайович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання поновити нарахування та виплату пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про відкриття провадження у справі        від   20 листопада 2023 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Клопотання про відстрочення сплати судового збору задовольнити. Відстрочити сплату судового збору до ухвалення рішення по справі.

Прийняти до розгляду позовну заяву. Відкрити провадження в адміністративній справі та призначити розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Зобов`язати Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області надати суду у строк до 30 листопада 2023 року заяву про перерахунок пенсії з урахуванням доплати у розмірі 2000 грн, протокол(и) розрахунку пенсії, що отримує позивач з серпня 2023 року, протокол призначення пенсії.

Відповідь надіслати на адресу суду: 84122, м. Слов`янськ, вул.Добровольського, 1 корп.2, через “Електронний суд” або на електронну адресу суду inbox@adm.dn.court.gov.ua з накладанням електронного підпису.

Відповідачу в строк десяти днів з дня отримання цієї ухвали надіслати копію відзиву та доданих до нього документів усім учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду з відповідними доказами.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  20.11.23