flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 2а/0570/15308/2012

11 січня 2024, 12:51

СПРАВА № 2а/0570/15308/2012

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Журіков Ілля Володимирович

 

Відповідач:

Горлівське міське управління МВС України в Донецькій області

 

Суть справи:

про зобов'язання сплатити компенсацію

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Тарасенко І.М., ухвала    про залишення позову без розгляду  від  10 січня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Адміністративний позов Журікова Іллі Володимировича до Горлівського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Донецькій області про зобов’язання виплатити компенсацію за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку – залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.  

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.