flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/198/24

19 січня 2024, 12:54

СПРАВА № 200/198/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Товариство з обмеженою відповідальністю "ХАТА МАГНАТА"

 

Відповідач:

Покровська міська військова адміністрація Покровського району

 

Суть справи:

про визнання протиправним та скасувати розпорядження

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Тарасенко І.М., ухвала  про визнання протиправним та скасувати розпорядження  від  16 січня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю “ХАТА МАГНАТА” (юридична адреса: 85300, Донецька область, м. Покровськ, вул. Добропільська, 2, код ЄДРПОУ 36976065) до Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області (юридична адреса: 85300, Донецька область, м. Покровськ, площа Шибанкова, 11) , третя особа – Головне управління Держгеокадастру у Донецькій області (юридична адреса: 36069, м. Полтава, вул. Уютна, 23) про визнання протиправним та скасувати розпорядження – залишити без руху.

Встановити товариству з обмеженою відповідальністю “ХАТА МАГНАТА” строк для усунення недоліків позовної заяви: десять днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху, шляхом надання належним чином оформлену позовну заяву із зазначенням свого РНОКПП, коду ЄДРПОУ відповідача та третьої особи, у кількості сторін по справі, а також надати копії статутних документів на підтвердження повноваження директора Андрійченка С.С. на підпис позовної заяви ТОВ “ХАТА МАГНАТА”.

У разі невиконання вимог цієї ухвали позовна заява буде вважатися неподаною і буде повернута позивачу.

Копію ухвали направити позивачу.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.    

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.