flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/440/24

29 січня 2024, 13:05

СПРАВА № 200/440/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Соколко Сергій Олександрович

 

Відповідач:

Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області в особі Ліквідаційної комісії Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Волгіна Н.П., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  29 січня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  1. Прийняти до розгляду позовну заяву Соколка Сергія Олександровича до Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області в особі Ліквідаційної комісії Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Донецькій області про визнання протиправними дії та зобов'язання вчинити певні дії, та відкрити провадження у справі.
  2. Адміністративна справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом у складі судді Волгіної Н.П. одноособово.
  3. Визначити, що справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи (у письмовому провадженні).
  4. Запропонувати відповідачу надати суду протягом п`ятнадцяти днів   після отримання даної ухвали відзив на позов та докази на підтвердження зазначеного у відзиві.
  5. Роз`яснити учасникам справи, що сторони мають процесуальні права та обов`язки, визначені у ст.ст.  44,  47 Кодексу адміністративного судочинства України.
  6. Ухвала набирає законної сили з дати її підписання та оскарженню не підлягає.  
  7. Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.