flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/561/24

31 січня 2024, 13:07

СПРАВА №  200/561/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Ремель Володимир Іванович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання зарахувати стаж

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про відкриття провадження у справі  від   31 січня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду.

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Ремель Володимира Івановича до Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії.

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи (у письмовому провадженні).

Відповідач у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали може подати відзив на позовну заяву. У разі подання відзиву, його копія та додані до нього документи мають бути надіслані (надані) до суду та позивачу одночасно.

Витребувати у відповідача:

- розрахунок стажу Ремель В.І.;

- письмові пояснення, щодо не зарахування спірних періодів до пільгового стажу;

- рішення про відмову в призначенні пенсії Ремель В.І.

Сканкопії оригіналів вказаних доказів направити на електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua або через електронний кабінет в системі “Електронний Суд” до 12.02.2024 року.

Повідомити сторони про можливість реєстрації в системі Електронний суд для отримання процесуальних документів в електронному вигляді, для чого потрібно:

- зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua;

- подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/). 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  31.01.24