flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/125/24

01 лютого 2024, 13:09

СПРАВА № 200/125/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Управління державної служби охорони  при Головному управлінні Міністерства Внутрішніх справ України в Донецькій області

 

Відповідач:

Краматорський відділ державної Виконавчої служби у  Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання закрити виконавче провадження №63169722



Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  31 січня 2024 року)



У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву Управління державної служби охорони при Головному управлінні Міністерства Внутрішніх справ України в Донецькій області до Краматорського відділу Державної виконавчої служби у Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про визнання дії протиправними та зобов’язати вчинити певні дії та відкрити провадження у справі № 200/125/24.

Розгляд справи здійснюватиметься суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін (у письмовому провадженні) з урахуванням особливостей, визначених статтею 287 КАС України.

Роз`яснити сторонам, що згідно статтею 269 КАС України заявами по суті справи є позовна заява та відзив на позовну заяву (відзив).

Залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - Осадчого Андрія Едуардовича (84617, Донецька область, м. Горлівка, вул. Горького, буд.47, кв.28, РНОКПП 2648747298, e-mail osadhiy.andrey@meta.ua, тел. 095 143 91 81).

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов - п'ять днів з дня вручення даної ухвали.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються:

1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем;

2) документи, що підтверджують надсилання (надання) відзиву і усіх доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3 та 4 статті 162 КАС України).

Витребувати у Краматорського відділу Державної виконавчої служби у Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції:

- всі матеріали виконавчого провадження № 63169722;

- інші наявні документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

Встановити відповідачу строк на подання до суду витребуваних документів - не пізніше 06.02.2024.

Запропонувати третій особі надати до суду у строк до 06.02.2024 пояснення щодо позову за правилами, встановленими ч.2-4 ст.162 КАС України.

Усі відповідні заяви, клопотання та докази сторони по справі мають направити через підсистему "Електронний суд" Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи або на електронну адресу адміністративного суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua (з використанням електронного цифрового підпису).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570/.

Ухвала складена та підписана 31 січня 2024 року.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання.    

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.