flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/605/24

06 лютого 2024, 11:26

СПРАВА № 200/605/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Полєсовой Євгеній Олександрович

 

Відповідач:

Військова частина А7037

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  про залишення позовної заяви без руху  від  05 лютого 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Позовну заяву Полєсового Євгенія Олександровича до військової частини А 7037 про визнання дій протиправними та зобов’язання вчинити певні дії – залишити без руху.

Встановити позивачу десятиденний строк з дня отримання цієї ухвали на усунення недоліків шляхом надання суду:

заяви про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду із зазначенням інших підстав для поновлення строку та доказів на їх підтвердження щодо існування дійсних, істотних обставин, що об`єктивно перешкоджали позивачеві звернутися до суду із означеною позовною заявою;

обґрунтованої заяви про залучення третіх осіб до участі у справі із зазначенням підстав такого залучення, на стороні кого належить залучити до участі у справі в якості третіх осіб, на які права чи обов’язки таких осіб та яким чином може вплинути рішення суду.

Роз’яснити особі, яка звернулася з позовною заявою, що у разі усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до адміністративного суду та приймається до розгляду. Якщо позивач не усуне недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк, така позовна заява повертається позивачеві.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.    

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.