flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/5821/23

06 лютого 2024, 11:26

СПРАВА №  200/5821/23

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Академія Державної пенітенціарної служби

 

Відповідач:

Алакоз Юрій Денисович

 

Суть справи:

про відшкодування витрат, пов'язаних з утриманням  вищому навчальному закладі

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Голошивець І.О., ухвала  про передачу справи до іншого суду            від   08.11.2023)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  Адміністративний позов Академії Державної пенітенціарної служби до відповідача: Алакоз Юрія Денисовича, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Міністерства юстиції України про стягнення витрат в сумі 139 275,37 грн. - передати до Чернігівського окружного адміністративного суду.

 Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги до Першого апеляційного адміністративного суду.

 Передачу справи здійснити не пізніше наступного дня після закінчення строку на оскарження даної ухвали, а в разі подання апеляційної скарги - після залишення її без задоволення.

 Відповідно до статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена в порядку та у строки, встановлені ст. ст. 294-297 Кодексу адміністративного судочинства України.

 Повний текст ухвали складений та підписаний 08 листопада  2023 року.

 

  Суддя                                                                                      І.О. Голошивець

         

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  06.02.24