flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/686/24

12 лютого 2024, 11:29

СПРАВА №  200/686/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Галан Олексій Георгійович

 

Відповідач:

Слідчий відділ Краматорського РУП ГУНП України в Донецькій області

 

Суть справи:

скарга на бездіяльність слідчого та зобов'язання вчинити дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Голубова Л.Б., ухвала  про відмову у відкритті провадження  від   09 лютого 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Відмовити у відкритті провадження в адміністративній справі за скаргою Галана Олексія Георгійовича до слідчого відділу Краматорського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії.

Роз`яснити позивачу, що даний спір віднесений до юрисдикції місцевого загального суду та вирішується за правилами кримінального судочинства.

Копію ухвали про відмову у відкритті провадження в адміністративній справі разом із скаргою та усіма доданими до неї матеріалами надіслати позивачу.

Повторне звернення тієї ж особи до адміністративного суду з таким самим адміністративним позовом (скаргою), щодо якого постановлено ухвалу про відмову у відкритті провадження, не допускається.

Повний текст ухвали складено та підписано 09 лютого 2024 року.

Ухвала набирає законної сили у строк та у порядку, що визначені статтями 256, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, і може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п’ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали.

 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  12.02.24