flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 2а/0570/13858/2012

15 лютого 2024, 13:07

СПРАВА № 2а/0570/13858/2012

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Управління Пенсійного фонду України в м. Вугледарі Донецької області

 

Відповідач:

Державне підприємство "Шахтоуправління "Південнодонбаське №1"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Волгіна Н.П., ухвала  про відкриття провадження з відновлення втраченого судового провадження  від  15 лютого 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

  1. Відкрити провадження з відновлення повністю втраченого судового провадження по справі № 2а/0570/13858/2012 за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Вугледар Донецької області до Державного підприємства “Шахтоуправління “Південнодонбаське № 1” про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.
  2. Призначити розгляд питання про відновлення судового провадження до судового розгляду на 20 лютого 2024 року о 14 год 30 хв у відкритому судовому засіданні в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84112, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 1.
  3. Зобов’язати осіб, що брали учать у справі, надати суду наявні копії матеріалів адміністративної справи № 2а/0570/13858/2012 для відновлення втраченого судового провадження (адміністративний позов з додатками, заперечення проти нього та пояснення, письмові докази, процесуальні документи тощо).
  4. Повідомити про призначення судового засідання Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області та Державне підприємство “Шахтоуправління “Південнодонбаське № 1”.
  5. Повідомити сторін по справі про те, що у зв`язку із триванням в країні воєнного стану, запровадженого Президентом України, явка учасників у судове засідання не є обов`язковою.
  6. У разі виявлення наміру взяти участь в судовому засіданні особа має надати суду документ, що посвідчує особу/особу представника; документ, що підтверджує повноваження представника відповідно до  статті 59 Кодексу адміністративного судочинства України.
  7. Заяви та інші документи можуть направлятись до Донецького окружного адміністративного суду електронною поштою (підписані електронним цифровим підписом) на електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua) або через підсистему “Електронний суд”.
  8. Відстрочити розгляд заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони (стягувача) у виконавчому провадженні до вирішення питання про відновлення втраченого судового провадження.

9.Ухвала набирає законної сили з дати її підписання та оскарженню не підлягає.

  1. Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки:  http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.