flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/904/24

19 лютого 2024, 13:08

СПРАВА №  200/904/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Тюльпан Олександр Вадимович

 

Відповідач:

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання виплату пенсії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про відкриття провадження у справі  від   16 лютого 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду позовну заяву.

Відкрити провадження в адміністративній справі та призначити розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Зобов`язати Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області надати суду у строк до 27 лютого 2024 року заяву про перерахунок пенсії з урахуванням доплати у розмірі 2000 грн, протокол(и) розрахунку пенсії, що отримує позивач з жовтня 2023 року, протокол призначення пенсії.

Відповідь надіслати на адресу суду: 84122, м. Слов`янськ, вул.Добровольського, 1 корп.2, або через “Електронний суд”.

Відповідачу в строк десяти днів з дня отримання цієї ухвали надіслати копію відзиву та доданих до нього документів усім учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду з відповідними доказами. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  19.02.24