flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 2а/0570/11562/2012

19 лютого 2024, 12:12

СПРАВА № 2а/0570/11562/2012

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Прокурор Волноваського району Донецької області, вул. 1 Травня, 4, м. Волноваха, Донецька область, 85700 в інтересах держави в особі УПФУ у Волноваському районі

 

Відповідач:

ТОВ "Анадольський гранітний кар'єр"

 

Суть справи:

про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Волгіна Н.П., ухвала  про заміну сторони виконавчого провадження   від  16 лютого 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони виконавчого провадження – задовольнити частково.

Замінити сторону (стягувача) у виконавчому провадженні № 39768753, відкритому на примусове виконання виконавчого листа, виданого Донецьким окружним адміністративним судом у справі № 2а/0570/11562/2012   за позовом прокурора Волноваського району Донецької області    в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України у Волноваському районі Донецької області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Анадольський гранітний кар’єр” про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій - з Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області (код  ЄДРПОУ 42169496) на Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (код ЄДРПОУ 13486010, місцезнаходження: 84122, Донецька область, м. Слов’янськ, пл. Соборна, буд. 3).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Першого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/). 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.