flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/150/24

27 березня 2024, 22:15

СПРАВА № 200/150/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Черкасов Костянтин Геннадійович

 

Відповідач:

Міністерство юстиції України

 

Суть справи:

про надання відомостей про дружину боржника

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Дмитрієв  В.С., ухвала  про прийняття позовної заяви в адміністративній страві  від  12 березня 2024 року)

 

У Х В А Л И В:

 

 Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі №200/150/24.

 

Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

 

Відповідач у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали може подати відзив на позовну заяву. У разі подання відзиву, його копія та додані до нього документи мають бути надіслані (надані) до суду та позивачу одночасно.

 

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

 

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет (веб-адреса сторінки     http://court.gov.ua/).

 

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).  

     

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.