flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/840/24

13 березня 2024, 22:16

СПРАВА № 200/840/24

ОГОЛОШЕННЯ

Позивач:

Департамент поліції особистого призначення "Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють"

Відповідач:

Грушовець Ростислав Валерійович

Суть справи:

про відшкодування вартості предметів однострою

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Абдукадирова К.Е., ухвала  про відкриття провадження у справі  від  11 березня 2024 року)

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ» (адреса 04075, м. Київ, вул. Максименка Федора, будинок 21б, ЄДРПОУ 45013109) до Грушовець Ростислава Валерійовича (адреса: 84511, м. Бахмут, вул. Ювілейна, 81/6, РНОКПП 3343203012) про визнання дій протиправними, зобов’язання вчинити певні дії.

Клопотання позивача про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження – задовольнити.

Справа буде розглядатись одноособово суддею Абдукадировою К.Е. в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами.

Встановити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення відповідачу даної ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву, який повинен бути складений та поданий за правилами, встановленими статтею 162 КАС України, або заяви про визнання позову.

У разі подання відзиву на позов до нього необхідно додати докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

ЗОБОВ'ЯЗАТИ відповідача у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали надати суду:

-письмові пояснення щодо заявленого позову.

Звернути увагу учасників справи на те, що режим роботи суду, на період воєнного стану, передбачає направлення всіх процесуальних документів через особистий кабінет в підсистемі “Електронний суд”.

У разі неможливості користування підсистемою “Електронний суд” процесуальні документи необхідно надсилати на офіційну електронну адресу суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.  

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

 13 березня 2024 року