flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 200/7598/20-а

14 березня 2024, 22:18

СПРАВА № 200/7598/20-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Корнієнко Андрій Андрійович

 

Відповідач:

Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

 

Суть справи:

про скасування пункти 92 та 93 доручення від 24.06.2020 року

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Шинкарьова І.В., ухвала  про вирішення питання про розгляд справи  від  13 березня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Залучити в якості третьої особи на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Стрельцову Людмилу Юріївну, 18.09.1969 р.н.

Встановити третій особі Стрельцовій Людмилі Юріївні строк для надання пояснень по суті спору/заперечення проти залучення третьої особи - десять   днів з дня винесення цієї ухвали.

Розгляд справи здійснювати в порядку загального позовного провадження. Замінити засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Призначити підготовче засідання на 09.04.2024 об 13 год. 00 хв. у приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84112, Донецька область, місто Слов'янськ, вулиця Добровольського, 1.

Роз’яснити учасникам справи, що сторони мають процесуальні права і обов’язки, визначені у ст. ст. 44, 47 КАС України . Заяви по суті справи, інші заяви, клопотання, докази тощо можуть бути надані засобами електронного зв’язку через підсистему ЄСІТС “Електронний суд” або на електронну адресу суду (е-mail: inbox@adm.dn.court.gov.ua).

Повідомити учасників справи, що інформацію по справі вони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570. Копію ухвали направити учасникам справи. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.