flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/1407/24

21 березня 2024, 22:20

СПРАВА №  200/1407/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Полєсовой Євгеній Олександрович

 

Відповідач:

Військова частина А7037

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про залишення позовної заяви без руху  від   18 березня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Відмовити у задоволені клопотання про поновлення строку звернення до суду.

Позовну заяву Полєсового Євгенія Олександровича до Військової частини А7037, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору – Полєсовая Віолета Олександрівна, Полєсовая Наталія Сергіївна   про визнання дій протиправними, зобов’язання вчинити певні ді залишити без руху.

Встановити позивачу десятиденний строк з дня отримання цієї ухвали на усунення недоліків шляхом надання суду заяви про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду із зазначенням підстав для поновлення строку та доказів на їх підтвердження щодо існування дійсних, істотних обставин, що об`єктивно перешкоджали позивачеві звернутися до суду із означеною позовною заявою у встановлений законом термін.

Роз’яснити особі, яка звернулася з позовною заявою, що у разі усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до адміністративного суду та приймається до розгляду. Якщо позивач не усуне недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк, така позовна заява повертається позивачеві.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає. 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  21.03.24