flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА № 805/2623/16-а

02 квітня 2024, 10:43

СПРАВА № 805/2623/16-а

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Маріуполі

 

Відповідач:

Підприємство "Маріупольський інтернаціональний клуб моряків "Уют" Благодійного фонду "Будинок моряка"

 

Суть справи:

про стягнення коштів у розмірі 376778,14 грн.

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Волгіна Н.П., ухвала  про призначення до розгляду заяви про заміну сторони у виконавчому провадженні  від  01 квітня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Прийняти до розгляду заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони виконавчого провадження (стягувача) з примусового виконання виконавчого листа № 805/2623/16-а, виданого Донецьким окружним адміністративним судом.

Призначити судове засідання з розгляду заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони виконавчого провадження на 8 квітня 2024 року о 14-00 год в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 1.

Викликати у судове засідання заявника (Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області) та Підприємство “Маріупольський інтернаціональний клуб моряків “УЮТ” Благодійного фонду “Будинок моряка” (87510, Донецька область, м. Маріуполь, пр.-т Адмірала Луніна, буд. 5).

Повідомити заявнику та Підприємству “Маріупольський інтернаціональний клуб моряків “УЮТ” Благодійного фонду “Будинок моряка” про те, що у зв`язку із триванням в країні воєнного стану, запровадженого Президентом України, явка учасників у судове засідання не є обов`язковою.

У разі виявлення наміру взяти участь в судовому засіданні особа має надати суду документ, що посвідчує особу/особу представника; документ, що підтверджує повноваження представника відповідно до   ст. 59 Кодексу адміністративного судочинства України.

Заяви та інші документи можуть направлятись до Донецького окружного адміністративного суду електронною поштою (підписані електронним цифровим підписом) на електронну адресу Донецького окружного адміністративного суду (inbox@adm.dn.court.gov.ua) або через підсистему “Електронний суд”.

Ухвала набирає законної сили з дати її підписання та оскарженню не підлягає.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки:://www.reyestr.court.gov.ua/).   

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.