flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПРАВА №  200/1407/24

06 квітня 2024, 10:44

СПРАВА №  200/1407/24

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Позивач:

Полєсовой Євгеній Олександрович

 

Відповідач:

Військова частина А7037

 

Суть справи:

про визнання протиправним та зобов'язання вчинити певні дії

 

 

Донецький окружний адміністративний суд (суддя Кошкош О.О., ухвала  про відкриття провадження у справі  від   03 квітня 2024 року)

 

 

 У Х В А Л И В:

 

Клопотання про поновлення строку звернення задовольнити. Визнати поважними причини пропуску строку звернення до суду. Поновити пропущений строк звернення до суду з цим позовом.

Прийняти до розгляду позовну заяву.

Відкрити провадження в адміністративній справі. Розгляд справи провести суддею одноособово за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи (у письмовому провадженні).

Відповідач у п’ятнадцятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали може подати відзив на позовну заяву. У разі подання відзиву, його копія та додані до нього документи мають бути надіслані (надані) до суду та позивачу одночасно.

Зобов’язати Військову частину А7037 надати суду у строк до 18 квітня 2024 року:

довідку про нараховане/виплачене щомісячне грошове забезпечення (в т.ч. відрахування) Полєсового Євгенія Олександровича з 01.01.2022;

документи на підставі яких здійснюється відрахування аліментів із щомісячного грошового забезпечення позивача починаючи з 16.11.2022.

Скановані копії оригіналів вказаних доказів направити через електронний кабінет в системі “Електронний Суд”.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/). 

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Донецького окружного адміністративного суду.

 

  05.04.24